CE SPUN CLIENTII DESPRE SISTEMELE DE INCALZIRE AMASS

Cristina Toma

 google
⭐⭐⭐⭐⭐

O colaborare minunată cu echipa Amass pentru casa mea de la Sinaia. Pe lângă serviciile de calitate oferite, am fost mulțumită de organizarea și punctualitatea intregii echipe. Recomand!!!

Alin Margarit

 google
⭐⭐⭐⭐⭐

O echipă de oameni punctuali și profesioniști! Mi-a plăcut cum s-au purtat pe șantier, au lucrat foarte bine. Sunt mulțumit și recomand cu încredere.

Theodor Alexandru

 google
⭐⭐⭐⭐⭐

Recomand cu incredere! Sunt seriosi si profesionisti! M-au ajutat să obțin atat confort cat și costuri mici la consum. Raportul pret calitate excelent. Am achizitionat un sistem cu certificat de origine danez si montat impecabil in Romania. Am avut dubii la inceput insa oamenii au fost rapizi. M-a impresionat departamentul tehnic prin consultanta.

Bacioiu Roxana

 google
⭐⭐⭐⭐⭐

Sunt din Comarnic si am apelat cu incredere la serviciile acestei firme. Oamenii sunt seriosi, au montat bine si repede. Servicii ca in Germania!!! Constat ca unii invidiaza si raspandesc minciuni. Am fost foarte atenta inclusiv la certificate de garantie si certificate de origine

Ana Dumitrache

 google
⭐⭐⭐⭐⭐

Din prima clipa când iei contact cu echipa AMASS simți profesionalismul și siguranța de care ai nevoie. Felicitări pentru serviciile oferite!

Stefania Mihai

 google
⭐⭐⭐⭐⭐

Foarte multumiti de toata echipa Amass, s-au comportat foarte profesionist si rapid. Recomand cu incredere!!!!

Alex

 google
⭐⭐⭐⭐⭐

Aceasta firma da dovada de profesionalism. Sunt foarte multumit de ei. Recomand!

Vezi toate review-urile Google

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2024 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »