INCALZIREA ELECTRICA IN PARDOSEALA VS RADIATOARELE CLASICE

Diferenta dintre sistemele de incalzire electrica in pardoseala si cel cu radiatoare este foarte mare. Conform clientilor care detin sisteme de incalzire electrica, acestia nu s-ar mai intoarce niciodata la sistemul de incalzire cu radiatoare.

Sistemul de incalzire elctrica in pardoseala asigura un confort termic sporit, diminueaza considerabil circulatia prafului in incapere, iar studiile universitatilor din Japonia si China au relevat ca inclusiv psihicul uman este influentat in bine de incalzirea electrica in pardoseala. Aceasta incalzire regleaza limfocitele si leucocitele, coboara adrenalina sindromului stresului si creste dopamina sindromului placerii, creand utilizatorului o senzatie de confort psihic.

Incalzirea electrica in pardoseala prezinta atat fizic cat si psihic, avantaje considerabile. Aceasta creste eleganta indubitabila a resedintei, va aduce pe dumneavoastra intr-o zona de progres, prezentand de asemenea si toate celelalte beneficii precum:

  • Durata de viata cea mai mare dintre sisteme
  • Garantia cea mai lunga
  • Posibilitatea de automatizare si reducere consum speciala

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2024 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »