INVESTIȚIE 9000 EURO = sistem incalzire AMASS + kit panouri recuperare incalzire

Puteti obtine acoperirea consumului de incalzire la nivel anual din productia de panouri fotovoltaice CUPLAND SISTEMUL de incalzire AMASS la acestea.

Cu 9000 euro acoperiti investitia in sistemul AMASS si 4 kw panouri fotovolatice, cat e necesar pentru 1 an ca sa produca energie de incalzire pentru o casa de 100 mp care are sistemele AMASS.

Exemplu calcul pentru o casa de 100 mp, izolata termic si cu un sistem AMASS cu 10kw putere instalata pentru incalzire:

Sistemele noi daneze AMASS se monteaza sub orice tip de pardoseala si prin eficienta lor coboara consumul si investitia in bransament sau in sistemele regenerabile la care sunt conectate, ele functioneaza pe zi medie sezon iarna doar 2-3 ore fata de 8 ore/zi cat consuma o centrala. Astfel rezulta o medie consum luna iarna de 720 KWh (oct -martie pentru o casa izolata termic).

Media zilnica anuala de energie consumata pentru incalzire este = 720kwh/12 luni/ 30 de zile = 12 kwh /zi

1 kw panou produce in Romania in medie 4 ore/ zi anuala, deci el produce 4 kwh /zi energie

In concluzie cu sistemele AMASS de incalzire recuperati energia consumata anual cu doar cu : 12kwh/4 = 3 kw panouri fotovoltaice pentru a acoperi la nivel de 1 an incalzirea consumata pentru casa de 100 mp

Dacă încă nu puteți pune panouri fotovoltaice și vreți să vă calculați un consum de energie, pentru o casă de 100 mp, izolată termic, media de consum lunară, cu sistemele AMASS, este între 700-800 kwh, aproximativ 400-500 ron (sezon rece octombrie - martie) la pretul kwh energie elctrica dat pe factura Hidroelectrica luna mai 2023 (0,67 ron/kwh) , este solutia de incalzire cea mai ieftina din piata..

Eleganta si eficienta intr-un sistem de incalzire amass.
Panouri fotovoltaice

Pentru cei care se gandesc la pompe de caldura acestea avand un pret de investitie foarte mare isi amortizeaza in eficienta consumului aceasta investitie in 15 ani, numai ca o pompa de caldura are 15 ani durata de viata. In 25 de ani cat aveti garantia la sistemele daneze AMASS schimbati 2 pompe de caldura.

Aceste sisteme daneze asigura conform studiilor, sanatate si confort termic perfect (regleaza limfocite si leucocite, coboara adrenalina diminuand starea de stres, creste dopamina dand o stare bine);

Fara costuri de intretinere si verificari solutiile AMASS au si cea mai mare durata de viata (solutii Danemarca 80 de ani si Germania) si beneficiaza de solutii de automatizare inteligente, acestea scad consumul si pot fi comandate de pe telefon

Eleganta si eficienta intr-un sistem de incalzire amass.
Garantie 20 ani! Fabricat in Danemarca!
consultant ce spun clientii montam in toata tara calculeaza-ti consumul cere-ne o cotatie de pret
Lucrari de referinta

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2024 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »