INCALZIREA IN PARDOSEALA ELECTRICA VS APA

De ce sa optam pentru un sistem de incalzire electrica in pardoseala, si nu unul cu agent termic in pardoseala?

Diferentierea celor doua modalitati de incalzire porneste de la 3 criterii de costuri:

  • - Costul de investitie
  • - Costul de consum
  • - Costul de mentenanta

Costul de investitie este categoric mult mai mare in ceea ce priveste agentul termic. Cel de consum este similar, in cazul in care este pe gaz, iar cel de energie electrica este zero: dumneavoastra nu trebuie sa platiti intretinerea instalatiei, verificarile periodice, curatarea, etc.

De ordin tehnic, diferenta este ca la pardoseala cu agent termic, sapa trebuie sa aiba o numita grosime, in timp ce la incalzirea electrica in pardoseala aceasta se poate pune si in adezivul gresiei, solutia fiind mult mai elastica.

Din punct de vedere al securitatii(pericole la inundatii), cea cu agent termic reprezinta un pericol ridicat, oricare teava putand sa se fisureze din cauze multiple. Este foarte important ca dumneavoastra sa intelegeti ca un sistem de incalzire electrica poate fi economic, atata vreme cat respecta cele 4 functii de economie.

Un sistem de incalzire electrica AMASS dureaza pana la 80 de ani, avand o garantie de 25 de ani – cea mai mare de pe piata, in timp ce un sistem cu agent termic are o garantie data de centrala care este de cel mult cativa ani.

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2024 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »