STUDII DE CAZ: INCALZIRE ELECTRICA PARDOSEALA

Studii de caz – proprietate AMASS

Incalzirea AMASS se monteaza sub orice tip de pardoseala, oferind echilibru perfect intre eleganta, eficienta consumului si pretul de investitie.

Solutia AMASS de incalzire in pardoseala poate fi conectata la solutii de regenerare energetica si asigura conform specialistilor cel mai sanatos mod de incalzire.

Costul de incalzire cu solutiile AMASS este mai mic decat la solutiile de incalzire cu gaz si este similar cu cel al pompelor de caldura.

Aduce avantajul ca avand o investitie mica si durata de viata cea mai mare (80 de ani) nu este nevoie sa fie refacuta dupa 10-15 ani ca in cazul centralelor si pompelor de caldura.

Clientii AMASS obtin consumuri medie intre 8-12wh/mp pe perioada iernii, adica medie 2-3 ore /zi functionare sistem datorita si automatizarii inteligente.

Astfel un client AMASS cu o casa de 125 mp construiti a obtinut pentru o medie luna iarna un consum de 896 kwh, cea ce inseamna in costul actual (luna mai 2023 conform tarif Hidroelectrica ) un cost mediu de 599 ron/luna iarna.

Studii realizate de AMASS:

STUDII DE CAZ: INCALZIRE CU RADIATOARE CU ROCA VULCANICA

Studii de caz – proprietate AMASS

Incalzirea economica AMASS se monteaza in orice tip de incinta , oferind echilibru perfect intre eleganta, eficienta consumului si pretul de investitie.

Solutia AMASS de incalzire cu radiatoare cu roca vulcanica poate fi conectata la solutii de regenerare energetica si a duce avantajul ca avand o investitie mica si durata de viata cea mai mare (5 0 de ani) nu este nevoie sa fie refacuta dupa 10-15 ani ca in cazul centralelor si pompelor de caldura.

Clientii AMASS obtin consumuri medie intre 8-12wh/mp pe perioada iernii, adica medie 2-3 ore /zi functionare sistem datorita caracteristiciilor acestui produs german.

Studii realizate de AMASS:

Garantie 20 ani! Fabricat in Danemarca!
consultant ce spun clientii montam in toata tara calculeaza-ti consumul cere-ne o cotatie de pret
Lucrari de referinta

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2024 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »