CALCULEAZA-TI CONSUMUL-INCALZIREA ELECTRICA IN PARDOSEALA

mp

Consum estimat pe luna de iarna pentru aceasta suprafata:

-

-

Media lunara reprezinta energia electrica totala consumata in sezonul de iarna, conform normativelor (octombrie-martie) impartita la 6 (nr de luni).

In Romania fata de Germania, la acelasi sistem de incalzire, media lunara este cu 30% mai mare din cauza micilor defecte de izolare termica a anvelopei cladirii, fara verificare ulterioara a pierderilor de caldura.

In Germania, dupa finalizarea constructiei se verifica cu camera de termoviziune intreaga cladire si astfel sunt depistate puntile termice (locuri pe unde se poate pierde caldura din incaperi) si pot fi luate masurile de corectare. Prezentul calcul este valabil pentru cladirile izolate termic pe tot contorul anvelopei casei (sarpanta izolata termic, termopane, termosistem vertical inclusiv soclul casei, pardoseli izolate termic) In cazul unei constructii neizolate termic consumul este de cel putin 3-4 ori mai mare !

Pentru detalii complete pentru sistemele de incalzire AMASS click aici

Calculeaza-ti consumul sistemelor de incalzire
Garantie 20 ani! Fabricat in Danemarca!
consultant ce spun clientii montam in toata tara cere-ne o cotatie de pret
Lucrari de referinta

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2023 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »