INCALZIRE ELECTRICA VS GAZ

Sistemele de incalzire electrice si cele de incalzire pe gaz se diferentiaza prin abilitatea de a fi conectate sau nu la un sistem de independenta energetica totala sau partiala. Intrucat evoluam in fiecare zi din ce in ce mai mult, sistemele bazate pe centrala pe gaz vor fi depasite, pentru ca sunt periculoase atat in cazul inundatiilor cat si a incendiilor, exploziilor, in timp ce sistemele electrice ofera o securizare completa pentru dumneavoastra.

Independenta energetica asigura progres, securitate. Aceasta independenta poate fi obtinuta fara ca dumneavoastra sa faceti un sacrificiu din costurile de consum. Orice sistem electric poate fi conectat la resursa inepuizabila, important este sa aiba cat mai putini KW de putere instalata, in asa fel incat costul de racordare sa fie diminuat.

In prezent, necesitatea de a investi si de a avea in viata noastra doar sisteme si solutii independente energetic a devenit o chestie de obligativitate.

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2024 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »