SISTEME DE INCALZIRE NOCIVE

In piata romaneasca se gasesc multiple sisteme de incalzire nocive. Printre acestea se numara foliile de carbon, produse specific coreene, dar si echipamente de incalzire numite plasme cu infra-rosu, foarte asemanatoare cu televizoarele. Atat foliile de carbon, cat si aceste plasme, sunt foarte periculoase. De ce sunt periculoase?

In ceea ce priveste foliile de carbon, acestea au o radiatie electromagnetica care depaseste cu mult limita admisibila a corpului uman.

Mai nocive decat foliile de carbon, sunt plasmele cu infra-rosu. Acestea se monteaza in incaperi, incalzind corpurile, nu si aerul. Cea mai periculoasa componenta a sa este ca afecteaza sanatatea umana, intrucat radiatia cu infra-rosu are 3 lungimi de unda: scurta, medie si lunga. Cea scurta este folosita in mediul medical, pe termen scurt si doar sub indrumare medicala. In casa dumneavoastra, folosita constant, devine o agresiune asupra corpului dumneavoastra.

Cele mai sanatoase sisteme de incalzire sunt reprezentate de sistemele de incalzire in pardoseala.
Conform studiilor recente, este cel mai sanatos sistem de incalzire din doua puncte de vedere: din punct de vedere al distributiei caldurii pe verticala, cat si din punct de vedere al influentei psihice. Sistemele in pardoseala sunt cele care regleaza limfocitele si leucocitele, coboara adrenalina sindromului stresului si cresc dopamina sindromului placerii. Ce inseamna acest lucru? Ca dumneavoastra veti avea o senzatie de bine, de protectie, motiv pentru care compania AMASS si-a indreptat atentia catre aceste sisteme de incalzire benefice pentru sanatatea dumneavoastra.

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2024 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »