INCALZIREA IN PARDOSEALA AMASS DIN DANEMARCA

EFICIENTA CU 30% MAI MARE IN CONSUM FATA DE CENTRALE

Sistemul de incalzire electrica in pardoseala AMASS ofera o gama completa de beneficii transformandu-l in solutia de incalzire perfecta pentru caminul dumneavoastra:

  triangle
 • Sistemele AMASS functioneaza medie 2-3 ore /zi si ajung la performanta de consum medie luna iarna de 700 kwh pentru o casa 100 mp cu termosistem; (conform studiilor de consum) adica 400-500 ron conform tarif Hidroelectrica mai 2023
 • triangle
 • Sanatate si confort termic perfect (regleaza limfocite si leucocite, coboara adrenalina diminuand starea de stres, creste dopamina dand o stare bine);
 • triangle
 • Fara costuri de intretinere si verificari solutiile AMASS au si cea mai mare durata de viata (solutii Danemarca 80 de ani, solutii Germania 50 de ani);
 • triangle
 • Cea mai mare garantie din piata oferita pentru solutii. Produse fabricate in Danemarca cu 25 de ani garantie;
 • triangle
 • Solutiile AMASS permit montajul sub orice tip de pardoseala care permite trecerea caldurii
 • triangle
 • Cu sistemele AMASS puteti obtine recuperarea consumului anual la incalzire folosind doar un kit de 4- 5 kw panouri fotovoltaice pentru 100 mp incalziti;
 • triangle
 • AMASS asigura cu echipe proprii specializate, montaj in toata tara, proiectare si consultanta;

INVESTITIE REDUSA cU 40% FATA DE ALTE SISTEME DE INCALZIRE

Sistemele electrice de incalzire in pardoseala AMASS, sunt sisteme Premium, inteligente, structura superioara de cablu cu un pret de investitie de 20-50 euro/mp inclusiv montaj, servicii detectie termica, consultanta termica, documentatie tehnica si garantie 25 de ani, Danemarca certificate de origine (productie)

Este un sistem care nu are nevoie de o investitie mare ca alte sisteme nu e nevoie sa se amortizeze in timp

Confortul termic maxim

Corpul omenesc, pentru a fi in confort maxim termic, necesita o anumita miscare a aerului cald pe verticala incaperii.

Specialistii au descris astfel o curba termica ideala pentru corpul omenesc

In functie de unde este pozitionata sursa de incalzire, plafon, pardoseala, radiator etc, fiecare sursa descrie o miscare a aerului cald pe verticala, specifica.

Curba termica rezultata pentru sistemul de incalzire in pardoseala este aproape perfect suprapusa peste curba termica ideala a corpului omenesc ceea ce explica de ce ne simtim atat de bine intr-o camera in care avem incalzire in pardoseala.

Este ideala pentru copii, creand un mediu perfect pt sanatatea lor, acest fapt este cunoscut si aplicat in multe tari ale Europei, de mult timp, avand certificare medicala.

Investitie redusa + Confortul termic maxim unui sistem de incalzire

ECONOMIC IN EXPLOATARE , 2-3 ore pe zi functionare, 8-12wh/mp

Sistemele de incalzire electrica in pardoseala sunt singurele sisteme de incalzire mai ieftine ca investitie si consum decat centrala termica pe gaz, datorita cumularii urmatorilor factori:

  triangle
 • Inertie termica: va aduceti aminte de radiatoarele vechi din fonta care erau mai economice decat noile radiatoare de otel? Datorita inertiei termice (cedarea treptata a caldurii) un sistem de incalzire pe acest principiu este mai economic
 • triangle
 • Automatizare inteligenta : functiile superioare ale termostatelor AMASS fac ca de exemplu sistemul sa nu consume curent daca deschideti geamul pentru aerisirea incaperii sau sa invete in timp, in mediul in care sunt montate si sa porneasca doar cu cate minute sunt necesare inainte ca sa ajunga la temperatura setata de dvs
 • triangle
 • Evolutia pretului de gaz, care numai in 10 ani , a crescut de 4 ori fata de unitatea electrica.(tabel mai jos ) si care va continua sa creasca deoarece gazul este o resursa naturala epuizabila si importata, in timp ce energia electrica se produce in mod inepuizabil (eolian, solar, nuclear, etc).
 • triangle
 • Consultanta termica pentru realizarea izolarii termice corecte a casei
 • Tabel Gaz
  triangle
 • Cel mai important aspect este eficienta energetica, sistemul beneficiaza de un necesar termic mai mic decat orice alt sistem de încalzire, conform normativelor de calcul SR-1907. Astfel, pentru o camera în care initial era necesar un radiator de 1000 W, cu incalzirea în pardoseala este nevoie de doar 700-800W, aceasta valoare devenind un beneficiu incontestabil si pentru cei care isi produc propria energia electrica prin intermediul panourilor fotovoltaice sau eolian , scazand investitia in panouri fotovoltaice cu cateva mii de euro. 1500 euro investitie = 3mp panouri fotovoltaice = 1kw energie produs

Cumulandu-se factorii de mai sus in Romania, clientii AMASS care au constructii noi, corect izolate termic si care beneficiaza in plus si de serviciile noastre gratuite de detectie a pierderilor de caldura cu camera cu termoviziune, ajung la o medie orara de 8 -12wh/mp energie consumata medie luna iarna.

AUTOMATIZARE INTELIGENTA SI COMANDA LA DISTANTA

Sistemele AMASS pot fi controlate de la distanta (WIFI), foarte recomandabil pentru scaderea consumului in cazul caselor de vacanta, bisericilor, spatiilor inchiriate etc, oricaror spatii care nu au locuire permanenta

In plus ele avand functii speciale de reducere consum, invatand in mediul in care sunt montate atunci acestea coordoneaza instalatia doar cat este nevoie.

T290 sunt singurele termostate cu comanda la distanta si functii inteligente.

siguranta si sanatate prin incalzire in pardoseala amass

SIGURANTA IN EXPLOATARE

Spre deosebire de alte sisteme de incalzire care prezinta riscuri de explozie, inundatie si incediu, sistemele AMASS prin constructia lor nu prezinta aceste riscuri pentru siguranta casei dvs si nici macar riscuri la electrocutare.

SANATATE PENTRU FAMILIE

Nu se creeaza curenti de aer, astfel nu exista diferente de temperatura, ceea ce înseamna o miscare diminuata mult a prafului. Este elimanta si senzatia de aer uscat dat de sistemele bazate pe radiatoare. Este recomandat medical persoanelor alergice la praf.

Sistemele AMASS sunt fabricate si importate din Danemarca. AMASS se pozitioneaza pe primul loc în piata datorita calitatii pe care o promoveza în România, precum si garantiei oferite de pana la 25 de ani si a serviciilor specializate de detectie si service. Este singura companie care garanteaza si pardoseala pentru montajele efectuate.

Eleganta si stil cu sistemele amass

ELEGANTA SI STIL

Intregul sistem este ingropat in sapa, permitand o decorare eleganta a incaperilor, mai ales cele cu suprafete vitrate mari.

USURINTA SI CONFORT IN EXPLOATARE

Termostatele digitale, automatizate sunt usor de setat pe intervale orare diferite si temperaturi diferite.

Montaj in sapa pardoseala electrica + Montaj in adezivul gresiei + Montaj direct sub parchet

MONTAJ IN SAPA

Pentru pardoseli noi construite sistemul nu necesita sapa speciala sau grosimi speciale.
Peste suprafata de beton se aseaza polistiren extrudat 2-3cm care are rolul de a izola termic transferul caldurii catre alte spatii.
Peste polistiren se pozitioneaza plasa STM cu dublu rol de armare a sapei si de sustinere a cablului incalzitor AMSflex.
Sapa este de grosimi obisnuite, semiumeda si se intinde pe directia spirelor montate. Deasupra sapei se poate monta parchet, gresie, marmura, mocheta si orice alta pardoseala care nu izoleaza termic

MONTAJ DIRECT SUB PARCHET

Pentru montajul in pardoseli care se renoveaza (sapa este deja turnata ) acolo unde deasupra se monteaza parchet, produsul AMSmat AL este solutia dvs. AMSmat este un covoras incalzitor inglobat in folie de Aluminiu, foarte subtire care se monteaza direct sub parchet.

Covorasul prezinta o grosime de numai 2-3 mm si va fi montat peste un strat de 3-5mm de polistiren direct sub parchet. Prezinta marele beneficiu ca poate fi demontat usor ulterior si montat in alta locatie.


MONTAJ IN ADEZIVUL GRESIE

Pentru montajul in pardoseli care se renoveaza (sapa este deja turnata) acolo unde deasupra se monteaza gresie, produsul AMSmat este solutia dvs.

AMSmat este un covoras incalzitor foarte subtire care se monteaza direct sub gresie, in grosimea adezivul.

Covorasul prezinta o grosime de numai 2-3 mm si va fi ingropat integral in grosimea adezivului.

DURATA DE VIATA FOARTE MARE

Are o durata de viata cat a cladirii, cablurile AMASS fabricate in Danemarca, datorita constructiei complexe cu compunere de teflon, kevlar si silicon, sunt superioare altor produse similare si au o durata de viata cat a cladirii.

SERVICE RAPID SI PE ZONA RESTRANSA

AMASS detine gama completa de echipamente necesara detectiei in sapa. Cu ajutorul ultrasunetelor se detecteaza local pe o arie de 15 cm defectul si se remediaza rapid cu un kit special.

Cablurile superioare AMASS, cu rezistenta sporita la actiuni mecanice sunt perfect adaptate la exploatare. Un alt avantaj major al sistemelor de incalzire in pardoseala este ca in cazul unui defect, caldura inmagazinata in anvelopa cladirii dvs asigura prin degajare treptata caldura spatiului timp de 2-3 zile, astfel confortul termic al familiei dvs nu este afectat.

Specialistii AMASS va asigura sprijinul tehnic in maxim 24 ore de la sesizarea dvs.

Avantajele incalzirii electrice in pardoseala

Specialistii AMASS va asigura sprijinul tehnic in maxim 24 ore de la sesizarea dvs.

GARANTIE 25 ANI

AMASS asigura o garantie de 25 ani pe produsele sale, acestea sunt singurele produse fabricate exclusiv in Danemarca.

Datorita constructiei superioare si calitatii ireprosabile a produselor sale, AMASS este lider in domeniu de 15 ani.

CE POTI FACE MAI DEPARTE ?

Suna chiar acum si afla cotatia pentru casa ta! 0788555588

.
Garantie 20 ani
Garantie 20 ani! Fabricat in Danemarca!
consultant ce spun clientii montam in toata tara calculeaza-ti consumul cere-ne o cotatie de pret
Lucrari de referinta

Incalzirea economica in pardoseala AMASS din Danemarca


siguranta si sanatate prin incalzire in pardoseala amass

Daca o pompa de caldura costa 15000 euro, cu sistemul AMASS investiti 6000 euro, diferenta de investitie de 9000 euro se va amortiza in diferenta de consum a celor 2 sisteme in minim 15 ani cat e maximul de viata a unei pompe de caldura. Sistemele AMASS pot oferi independenta energetica, control la distanta, fara costuri de intretinere, fara riscuri si au garantia de 25 de ani, fabricate in Danemarca.

In acest moment se cauta solutii de incalzire, accesibile financiar si care sa poata fi conectate la o sursa de energie fara costuri Raman in cursa sistemelor de incalzire doar sistemele de incalzire conectabile la energia regenerabila (panouri fotovoltaice) si care pot avea confort sporit si durata de viata cat mai mare (pentru a nu fi nevoie dublarea investitiei in 5 -10 ani cum este nevoie la centrale termice sau pompe de caldura)

Printre acestea sistemele de incalzire AMASS, productie Danemarca sunt singurele sisteme de incalzire care au insumate urmatoarele beneficii:

 • Au investitie de pana in 50 euro/mp desi sunt produse Premium din Europa costa sub 6000 euro o casa de 140 mp (materiale +montaj cu echipe proprii)
 • Au longevitatea cea mai mare (50-80 de ani) si garantia pana in 25 de ani din piata sistemelor de incalzire – nu e nevoie sa dublati investitia in 10 ani
 • Au consum cel mai mic dintre toate sistemele de incalzire datorita caracteristicilor tehnice si serviciilor incluse de consultanta si detectie termica – cu 50% sub gaz
 • Va elimina riscurile de inundatie
 • Va scade semnificativ investitia in panouri , coborand suprafata necesara acoperirii consumului de incalzire la nivel anual (5 kw panouri pt 140 mp casa incalzita cu AMASS)
 • Va scade semnificativ investitia in bransamentul electric prin solutii de automatizare secventiala AMASS

Sistemul de incalzire electrica in pardoseala AMASS ofera o gama completa de beneficii transformandu-l in solutia de incalzire perfecta pentru caminul dumneavoastra:

  triangle
 • Sistemele AMASS functioneaza medie 2-3 ore /zi si ajung la performanta de consum medie luna iarna de 700 kwh pentru o casa 100 mp cu termosistem; (conform studiilor de consum) adica 400-500 ron conform tarif Hidroelectrica mai 2023
 • triangle
 • Sanatate si confort termic perfect (regleaza limfocite si leucocite, coboara adrenalina diminuand starea de stres, creste dopamina dand o stare bine);
 • triangle
 • Fara costuri de intretinere si verificari solutiile AMASS au si cea mai mare durata de viata (solutii Danemarca 80 de ani, solutii Germania 50 de ani);
 • triangle
 • Cea mai mare garantie din piata oferita pentru solutii. Produse fabricate in Danemarca cu 25 de ani garantie;
 • triangle
 • Solutiile AMASS permit montajul sub orice tip de pardoseala care permite trecerea caldurii
 • triangle
 • Cu sistemele AMASS puteti obtine recuperarea consumului anual la incalzire folosind doar un kit de 4- 5 kw panouri fotovoltaice pentru 100 mp incalziti;
 • triangle
 • AMASS asigura cu echipe proprii specializate, montaj in toata tara, proiectare si consultanta;

Sistemele electrice de incalzire in pardoseala AMASS, sunt sisteme Premium, inteligente, structura superioara de cablu cu un pret de investitie de 20-50 euro/mp inclusiv montaj, servicii detectie termica, consultanta termica, documentatie tehnica si garantie 25 de ani, Danemarca certificate de origine (productie)

Este un sistem care nu are nevoie de o investitie mare ca alte sisteme nu e nevoie sa se amortizeze in timp

Corpul omenesc, pentru a fi in confort maxim termic, necesita o anumita miscare a aerului cald pe verticala incaperii.

Specialistii au descris astfel o curba termica ideala pentru corpul omenesc

In functie de unde este pozitionata sursa de incalzire, plafon, pardoseala, radiator etc, fiecare sursa descrie o miscare a aerului cald pe verticala, specifica.

Curba termica rezultata pentru sistemul de incalzire in pardoseala este aproape perfect suprapusa peste curba termica ideala a corpului omenesc ceea ce explica de ce ne simtim atat de bine intr-o camera in care avem incalzire in pardoseala.

Este ideala pentru copii, creand un mediu perfect pt sanatatea lor, acest fapt este cunoscut si aplicat in multe tari ale Europei, de mult timp, avand certificare medicala.

Investitie redusa + Confortul termic maxim unui sistem de incalzire

Sistemele de incalzire electrica in pardoseala sunt singurele sisteme de incalzire mai ieftine ca investitie si consum decat centrala termica pe gaz, datorita cumularii urmatorilor factori:

  triangle
 • Inertie termica: va aduceti aminte de radiatoarele vechi din fonta care erau mai economice decat noile radiatoare de otel? Datorita inertiei termice (cedarea treptata a caldurii) un sistem de incalzire pe acest principiu este mai economic
 • triangle
 • Automatizare inteligenta : functiile superioare ale termostatelor AMASS fac ca de exemplu sistemul sa nu consume curent daca deschideti geamul pentru aerisirea incaperii sau sa invete in timp, in mediul in care sunt montate si sa porneasca doar cu cate minute sunt necesare inainte ca sa ajunga la temperatura setata de dvs
 • triangle
 • Evolutia pretului de gaz, care numai in 10 ani , a crescut de 4 ori fata de unitatea electrica.(tabel mai jos ) si care va continua sa creasca deoarece gazul este o resursa naturala epuizabila si importata, in timp ce energia electrica se produce in mod inepuizabil (eolian, solar, nuclear, etc).
 • triangle
 • Consultanta termica pentru realizarea izolarii termice corecte a casei
 • Tabel Gaz
  triangle
 • Cel mai important aspect este eficienta energetica, sistemul beneficiaza de un necesar termic mai mic decat orice alt sistem de încalzire, conform normativelor de calcul SR-1907. Astfel, pentru o camera în care initial era necesar un radiator de 1000 W, cu incalzirea în pardoseala este nevoie de doar 700-800W, aceasta valoare devenind un beneficiu incontestabil si pentru cei care isi produc propria energia electrica prin intermediul panourilor fotovoltaice sau eolian , scazand investitia in panouri fotovoltaice cu cateva mii de euro. 1500 euro investitie = 3mp panouri fotovoltaice = 1kw energie produs

Cumulandu-se factorii de mai sus in Romania, clientii AMASS care au constructii noi, corect izolate termic si care beneficiaza in plus si de serviciile noastre gratuite de detectie a pierderilor de caldura cu camera cu termoviziune, ajung la o medie orara de 8 -12wh/mp energie consumata medie luna iarna.

Sistemele AMASS pot fi controlate de la distanta (WIFI), foarte recomandabil pentru scaderea consumului in cazul caselor de vacanta, bisericilor, spatiilor inchiriate etc, oricaror spatii care nu au locuire permanenta

In plus ele avand functii speciale de reducere consum, invatand in mediul in care sunt montate atunci acestea coordoneaza instalatia doar cat este nevoie.

T290 sunt singurele termostate cu comanda la distanta si functii inteligente.

Spre deosebire de alte sisteme de incalzire care prezinta riscuri de explozie, inundatie si incediu, sistemele AMASS prin constructia lor nu prezinta aceste riscuri pentru siguranta casei dvs si nici macar riscuri la electrocutare.

siguranta si sanatate prin incalzire in pardoseala amass

Nu se creeaza curenti de aer, astfel nu exista diferente de temperatura, ceea ce înseamna o miscare diminuata mult a prafului. Este elimanta si senzatia de aer uscat dat de sistemele bazate pe radiatoare. Este recomandat medical persoanelor alergice la praf.

Sistemele AMASS sunt fabricate si importate din Danemarca. AMASS se pozitioneaza pe primul loc în piata datorita calitatii pe care o promoveza în România, precum si garantiei oferite de pana la 25 de ani si a serviciilor specializate de detectie si service. Este singura companie care garanteaza si pardoseala pentru montajele efectuate.

siguranta si sanatate prin incalzire in pardoseala amass

Intregul sistem este ingropat in sapa, permitand o decorare eleganta a incaperilor, mai ales cele cu suprafete vitrate mari.

Termostatele digitale, automatizate sunt usor de setat pe intervale orare diferite si temperaturi diferite.

Pentru pardoseli noi construite sistemul nu necesita sapa speciala sau grosimi speciale. Peste suprafata de beton se aseaza polistiren extrudat 2-3cm care are rolul de a izola termic transferul caldurii catre alte spatii.

Peste polistiren se pozitioneaza plasa STM cu dublu rol de armare a sapei si de sustinere a cablului incalzitor AMSflex.

Sapa este de grosimi obisnuite, semiumeda si se intinde pe directia spirelor montate. Deasupra sapei se poate monta parchet, gresie, marmura, mocheta si orice alta pardoseala care nu izoleaza termic

Montaj in sapa pardoseala electrica + Montaj in adezivul gresiei + Montaj direct sub parchet

Pentru montajul in pardoseli care se renoveaza (sapa este deja turnata) acolo unde deasupra se monteaza gresie, produsul AMSmat este solutia dvs.

AMSmat este un covoras incalzitor foarte subtire care se monteaza direct sub gresie, in grosimea adezivul.

Covorasul prezinta o grosime de numai 2-3 mm si va fi ingropat integral in grosimea adezivului.

Montaj in sapa pardoseala electrica + Montaj in adezivul gresiei + Montaj direct sub parchet

Pentru montajul in pardoseli care se renoveaza (sapa este deja turnata ) acolo unde deasupra se monteaza parchet, produsul AMSmat AL este solutia dvs. AMSmat este un covoras incalzitor inglobat in folie de Aluminiu, foarte subtire care se monteaza direct sub parchet.

Covorasul prezinta o grosime de numai 2-3 mm si va fi montat peste un strat de 3-5mm de polistiren direct sub parchet. Prezinta marele beneficiu ca poate fi demontat usor ulterior si montat in alta locatie.

Montaj in sapa pardoseala electrica + Montaj in adezivul gresiei + Montaj direct sub parchet

Are o durata de viata cat a cladirii, cablurile AMASS fabricate in Danemarca, datorita constructiei complexe cu compunere de teflon, kevlar si silicon, sunt superioare altor produse similare si au o durata de viata cat a cladirii.

Avantajele incalzirii electrice in pardoseala

AMASS detine gama completa de echipamente necesara detectiei in sapa. Cu ajutorul ultrasunetelor se detecteaza local pe o arie de 15 cm defectul si se remediaza rapid cu un kit special.

Cablurile superioare AMASS, cu rezistenta sporita la actiuni mecanice sunt perfect adaptate la exploatare. Un alt avantaj major al sistemelor de incalzire in pardoseala este ca in cazul unui defect, caldura inmagazinata in anvelopa cladirii dvs asigura prin degajare treptata caldura spatiului timp de 2-3 zile, astfel confortul termic al familiei dvs nu este afectat.

Specialistii AMASS va asigura sprijinul tehnic in maxim 24 ore de la sesizarea dvs.

Avantajele incalzirii electrice in pardoseala

AMASS asigura o garantie de 25 ani pe produsele sale, acestea sunt singurele produse fabricate exclusiv in Danemarca.

Datorita constructiei superioare si calitatii ireprosabile a produselor sale, AMASS este lider in domeniu de 15 ani.

Garantie 20 ani


Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2024 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »