9000 euro investiție pentru o casă de 120 mp, consum 0 ron încălzire – acum, soluția există

Într-un context în care vor apărea taxe de poluare pentru deținătorii de centrale pe gaz, lemne sau peleți, apar și soluții eficiente financiar, doar dacă sunt orientate către resurse regenerabile.

Noile sisteme de încălzire electrică în pardoseală AMASS , cu automatizări inteligente (funcții speciale de reducere consum),  la care se adaugă un kit de 5 kw panouri fotovoltaice, vă asigură pentru o casă de 120 mp, consum 0 în încălzire, cu o investitie de 9000 de euro.

Proiectarea inteligentă a sistemelor de încălzire AMASS, permite cu ușurință conectarea la surse independente de energie (panouri fotovoltaice), principalul avantaj fiind caracteristicile încorporate de sistem, care coboară cu 30% investiția în panouri fotovoltaice, comparativ cu o instalație cu radiatoare.

Sistemele AMASS, fabricate în Danemarca, sunt sisteme care funcționează în medie cam 2-3 ore pe zi, față de 8 ore, cât functionează în general, orice tip de centrală.

Dacă încă nu puteți pune panouri fotovoltaice și vreți să vă calculați un consum de energie, pentru o casă de 120 mp, izolată termic, media de consum lunară, cu sistemele AMASS, este între 700-900 kwh, aproximativ 700-900 ron (sezon rece octombrie -martie).

Acestea nu necesită costuri speciale de întreținere, fiind soluțiile cu cea mai mare garanție dintre toate sistemele de încălzire existente - au 25 de ani garantați de producătorul danez.

Sistemele daneze, montate sub orice tip de pardoseală, vă permit comanda de la distanță și totodată, obțineți eleganță fără riscuri de inundații, explozii sau asfixieri, riscuri la care vă expuneți, utilizând în schimb, o centrală pe gaz.

În România, tranziția către resurse alternative de alimentare cu energie, este în plin proces de ascensiune și este susținută într-un cadru legal, prin programe special finanțate și alocări de fonduri de dezvoltare și inovare, care se preconizează că vor ajunge la 30 de miliarde de euro în urmatorii ani.

Un viitor mai verde este doar la un pas distanță. Este momentul sa cunoașteți soluțiile economice AMASS !

CE POTI FACE MAI DEPARTE ?

Garantie 20 ani! Fabricat in Danemarca!
consultant ce spun clientii montam in toata tara calculeaza-ti consumul cere-ne o cotatie de pret
Lucrari de referinta

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2023 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »