Investiție 9000 euro pentru consum 0 anual incalzire cu solutia daneza AMASS (kit incalzire pardoseala + panouri fotovoltaice pentru o casă de 100 mp)

Obtineti consumul 0 pentru incalzire CUPLAND SISTEMUL AMASS LA PANOURI FOTOVOLTAICE cu o investitie de 9000 euro in pachetul compus din sistem AMASS si kit panouri fotovoltaice de 4-5 kw pentru o casa de 100mp.

În România, tranziția către resurse alternative de alimentare cu energie, este în plin proces de ascensiune și este susținută într-un cadru legal, prin programe special finanțate și alocări de fonduri de dezvoltare și inovare, care se preconizează că vor ajunge la 30 de miliarde de euro în urmatorii ani.

Sistemele noi daneze AMASS se monteaza sub orice tip de pardoseala si prin eficienta lor coboara consumul si investitia in bransament sau in sistemele regenerabile la care sunt conectate, ele functioneaza medie sezon iarna doar 2-3 ore / zi fata de 8 ore / zi cat consuma o centrala.

Dacă încă nu puteți pune panouri fotovoltaice și vreți să vă calculați un consum de energie, pentru o casă de 120 mp, izolată termic, media de consum lunară, cu sistemele AMASS, este între 700-900 kwh, aproximativ 700-900 ron (sezon rece octombrie - martie) la actualele preturi, este solutia de incalzire cea mai ieftina din piata.

Pentru cei care se gandesc la pompe de caldura acestea avand un pret de investitie foarte mare isi amortizeaza in eficienta consumului aceasta investitie in 15 ani, numai ca o pompa de caldura are 15 ani durata de viata. In 25 de ani cat aveti garantia la sistemele daneze AMASS schimbati 2 pompe de caldura.

Aceste sisteme daneze asigura conform studiilor, sanatate si confort termic perfect (regleaza limfocite si leucocite, coboara adrenalina diminuand starea de stres, creste dopamina dand o stare bine);

Fara costuri de intretinere si verificari solutiile AMASS au si cea mai mare durata de viata (solutii Danemarca 80 de ani si Germania) si beneficiaza de solutii de automatizare inteligente, acestea scad consumul si pot fi comandate de pe telefon

Garantie 20 ani! Fabricat in Danemarca!
consultant ce spun clientii montam in toata tara calculeaza-ti consumul cere-ne o cotatie de pret
Lucrari de referinta

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2023 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »