COVORASE INCALZITOARE

Produsele Amass, singurele produse fabricate in Danemarca! Calitate superioara. Garantie 20 de ani!

Covorasele incalzitoare sunt proiectate si produse pentru suprafete renovate, acele suprafete unde exista deja sapa turnata si se schimba doar ultimul strat, pardoseala finita (gresie, parchet, marmura, granit etc).

Exista covorase pentru montaj in adeziv (AMSmat) si covorase pentru instalare directa sub parchet (AMSfoil).

Foarte important este ca in sapa deja existenta sa existe o izolatie termica pentru ca covorasele incalzitoare sa-si efectueze eficient functia si toata caldura sa fie directionata in sus.
In cazul in care nu exista trebuie apelat la consultantul AMASS pentru gasirea unei solutii.

Covorase parhet
covorase incalzitoare

Din punct de vedere termic covorasele incalzitoare au acelasi rezultat termic ca si cablurile incalzitoare insa procesul tehnologic este mult mai complex fapt care face ca aceasta solutie sa aibe un pret de productie mai ridicat decat varianta cu cablu incalzitor.

AMASS detine datorita produselor fabricate in Danemarca si cabluri incalzitoare care se pot monta in adeziv datorita diametrului redus de numai 0,5 cm. Vezi sectiunea de cabluri incalzitoare...

Pentru bai in complexe hoteliere, AMASS poate pune la dispozitii si solutii la pachet impreuna cu folii de oglinzi dezaburire.

COVORASE INCALZITOARE PENTRU PARCHET

Covorasele incalzitoare pentru parchet sunt folosite atunci cand sapa este deja turnata si nu se mai poate inalta.

Ele se monteaza direct sub parchet deasupra unei izolatii termice (folie izolanta sau polistiren extrudat de 0,3 cm).

Aceste covorase sunt compuse din cabluri fine incalzitoare inserate intr-un covoras de aluminiu, cu o grosime totala de 2-3 mm.

covorase incalzitoare pentru parchet
covorase incalzitoare

Au avantajul de a putea fi refolosite ulterior si in alte ocazii. Se alimenteaza la circuit obisnuit de priza si sunt comandate de termostate.

AMASS va ofera gama AMSmat-Al pentru parchet, fabricate si importate din Danemarca. Specialistul AMASS va va oferi solutia potrivita pentru dumneavoastra.

COVORASE INCALZITOARE PENTRU GRESIE

Covorasele incalzitoare pentru gresie se monteaza in grosimea adezivului si sunt folosite in situatiile in care pardoseala nu este noua (pardoseala noua de gresie peste o pardoseala deja existenta de gresie).

AMASS va ofera gama AMSmat pentru gresie, fabricate si importate din Danemarca. Specialistul AMASS va va oferi solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Covorase incalzitoare pentru gresie
Garantie 20 ani! Fabricat in Danemarca!
consultant ce spun clientii montam in toata tara calculeaza-ti consumul cere-ne o cotatie de pret
Lucrari de referinta

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2024 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »