DEGIVRARE JGHEABURI SI BURLANE

Protectie si confort intr-un singur produs !

Protectie si confort intr-un singur produs !
  triangle
 • Asigura drenarea apelor pluviale din topire fara blocaje de gheata si zapada
 • triangle
 • Preintampina infiltratiile datorate blocajelor de gheata, in poduri si mansarde
 • triangle
 • Preintampina deteriorare fatadelor
 • triangle
 • Preintampina distrugerea jgheaburilor datorita greutatii ghetii
 • triangle
 • Preintampina distrugerea burlanelor datorita dopurilor de gheata
 • triangle
 • Mentin jgheaburile si burlanele libere de gheata sau zapada
Protectie si confort intr-un singur produs !

Zapada si inghetul pot produce pagube consistente si pentru cladirile industriale cu acoperisuri plate, la care problema principala este cantitatea mare de apa, gheata si zapada care se mentine pe platforma.

Toate aceste neplaceri pot fi preintampinate cu sistemele AMASS de protectie inghet jgheaburi si burlane. Aveti nevoie de un cablu de incalzire cu protectie la UV, unitatea de control si accesoriile specifice instalatiei.

Sistemul de protectie inghet AMASS este solutia pentru orice tip de acoperis, indiferent daca este cazul unor aplicatii private sau de tip industrial. Sistemele AMASS sunt singurele sisteme de degivrare produse in Danemarca cu automatizare performanta reducand consumul la strictul necesar pentru prevenirea depunerii de zapada.

ALEGEREA SISTEMULUI DE PROTECTIE LA INGHET PENTRU JGHEABURI, BURLANE, ACOPERISURI

Pentru alegerea cablului, termostatului si a senzorilor, se ia in calcul suprafata instalarii, tipul si constructia acoperisului, in functie de aceste elemente cerintele instalatiei pot fi diferite.

Toate sistemele de degivrare AMASS sunt cu protectie la ultraviolet asigurand durabilitatea cablului in timp pe minim 20 ani.

Cablurile AMSflex detin o constructie unica, la standarde tehnice echivalente cu cele folosite la constructiile din Germania si Danemarca.

Ca unitate de control, automatizarea permite controlul mai multor zone si declanseaza sistemele doar atunci cand ninge in conditii climatic specifice de temperatura si umiditate.

De exemplu: sistemul nu trebuie sa functioneze atunci cand este ger afara (sub -8C) pentru ca atunci nu sunt conditii de ninsoare; astfel consumul este diminuat considerabil.

Alegerea sistemului de protectie la inghet pentru jgheaburi, burlane, acoperisuri
Alegerea sistemului de protectie la inghet pentru jgheaburi, burlane, acoperisuri
Incalzire pentru jgheaburi si burlane
Informatii tehnice

INFORMATII TEHNICE

Sistemul de protectie jgheaburi si burlane se poate instala in orice tip de jgheab, este alimentat la 220 V si poate fi alimentat printr-un circuit electric obisnuit de priza.

Comanda este optimizata astfel incat sistemul porneste numai in momentul in care ninge (senzorii de temperatura si umiditate nu dau comanda decat in momentul in care exista conditii de temperatura si umiditate propice unei ninsori), astfel realizandu-se preintampinarea incarcarii acoperisului si a jgheaburilor cu zapada cat si minimizarea consumului de energie electrica.

Un montaj corect va va asigura durabilitatea sistemului dvs de degivrare protejandu-va pentru mult timp casa si acoperisul.

Echipele AMASS realizeaza montaje si asigura garantia sistemelor montate in intreaga tara.

SUNA ACUM SI VEI PRIMI COTATIA IDEALA PENTRU CASA TA!

Garantie 20 ani! Fabricat in Danemarca!
consultant ce spun clientii montam in toata tara calculeaza-ti consumul cere-ne o cotatie de pret
Lucrari de referinta

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2024 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »