TERENURI SPORTIVE

Protectie si confort intr-un singur produs !

INCALZIREA GAZONULUI PENTRU TERENURILE SPORTIVE. GAZON PERFECT !

Cu cablurile de incalzire AMScable instalate sub gazonul terenurilor de fotbal sau golf, solul poate fi incalzit, iar cresterea ierbii poate incepe de la inceputul primaverii.

Suprafata va fi gata cu doua luni mai devreme fata de terenurile neincalzite. Mai mult sezonul poate fi prelungit toamna, atunci cand se poate prelungi astfel cresterea gazonului.

In trei saptamani de la instalare gazonul este gata de joc!

Incalzirea gazonului pentru terenurile sportive. Gazon perfect !
Incalzirea gazonului pentru terenurile sportive. Gazon perfect !

Instalarea cablurilor AMScable se poate realiza atat in momentul instalarii unui gazon nou, dar si pentru straturi de iarba deja existente, prin ingroparea cablurilor in pamant.

Cablurile de incalzire se instaleaza la o adancime de 25-30 cm pentru a evita avariile produse de masinile de tuns verticale.

Temperatura in zona radacinilor ierbii (aprox. 10 cm adancime) va fi de 6-10°C.

PUTEREA ELECTRICA ESTE DEJA INSTALATA PENTRU STADIOANE

Pentru stadioanele mari puterea necesara alimentarii cablurilor poate fi usor accesata. In mod normal, sistemele de nocturna sunt prezente si folosite numai in momentul folosirii terenului.

Este simplu de modificat instalatia electrica astfel incat sa poata fi accesata puterea necesara pentru utilizarea cablurilor de incalzire in momentul in care nu este utilizata instalatia de nocturna.

Cablurile de incalzire vor fi active 4-6 saptamani, primavara, pentru ca reteaua de radacini sa se dezvolte inainte ca terenul sa fie utilizat. Aceasta pentru a preveni distrugerea gazonului.

Puterea electrica este deja instalata pentru stadioane
Alegerea produsului

ALEGEREA PRODUSULUI:

Va rugam sa ne contactati pentru a obtine cea mai buna varianta in ceea ce priveste tipul de cablu si automatizarea specifica. Suprafata incalzita poate fi impartita in mai multe zone, fiecare controlata de un termostat inteligent AMStemp.

teren sportiv
teren sportiv
teren sportiv
teren sportiv
teren sportiv
teren sportiv
Garantie 20 ani! Fabricat in Danemarca!
consultant ce spun clientii montam in toata tara calculeaza-ti consumul cere-ne o cotatie de pret
Lucrari de referinta

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2024 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »