INCALZIRE PARDOSEALA PENTRU INCINTE RECI

Protectia investitiei dumneavoastre prin sistemele AMASS !

PROTECTIA LA INGHET

Aparent o contradictie, actiunea de incalzire pardoseala la o camera de frig are foarte mult sens, intrucat cladirea in sine trebuie protejata impotriva temperaturilor extreme (Frost protection floors 300). Limitele incintei de frig trebuie conturate ferm, pentru a nu afecta partile din cladire care functioneaza in regim normal. Iata in continuare explicatia pe larg.

In camerele de frig nivelul de temperatura se afla aproape permanent la -20 si 30gr.C, si prin legile fizicii aceasta temperatura scazuta se va transmite imediat imprejurimilor chiar si in cazurile in care podeaua are izolatie. Se va constata inghetarea solului de sub fundatie. Continutul de apa din solul afectat se va dilata in timp, fapt care genereaza pagube serioase si efect imediat de eroziune.
Ca si exemplu putem vorbi despre patinoare sau alte zone racite artificial.

Protectia la inghet
incalzire pardoseala pentru incinte reci
incalzire pardoseala pentru incinte reci

In aceste cazuri, oamenii trebuie sa ia masuri, si noi avem pregatite solutii adecvate, ca sa prevenim orice paguba de felul celor enumerate. Solutia AMASS este compusa din cablul incalzitor AMScable controlat de gama de termostate AMStemp. Eficienta acestor componente este probata in toata Europa si multi ani de functionare ireprosabila stau marturie pentru calitatea deosebita a acestei solutii de protectie la inghet, cu incalzire pardoseala pentru incinte reci.

Bariera pe care o stabilesc cablurile AMScable este impenetrabila.

Alegerea produselor pentru incalzire pardoseala la incinte reci

Noi recomandam o solutie de baza cu cablul AMScable cu max 10W/m. Distanta dintre buclele cablui sa nu fie mai mare de 50cm. In unele cazuri, noi am instalat chiar doua sisteme in paralel, din motive de siguranta deplina.

In aceste cazuri se folosesc termostatele AMStemp 330.

Garantie 20 ani! Fabricat in Danemarca!
consultant ce spun clientii montam in toata tara calculeaza-ti consumul cere-ne o cotatie de pret
Lucrari de referinta

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2024 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »