ZOOTEHNIE

Incalzire in pardoseala pentru zootehnie - Paturi calde

Specialistii AMASS au fost primii care au implementat in Romania aceste sisteme de incalzire in halele de maternitate si tineret de la fermele zootehnice.

Aceste sisteme folosite in Occident de multi ani in cresterea animalelor creeaza multiple beneficii:

  triangle
 • Sanatate si confort pentru animale
 • triangle
 • Investitie redusa, cel mai ieftin sistem de incalzire paturi calde
 • triangle
 • Comanda automatizata
 • triangle
 • Comanda personalizata pe zone in functie de varsta animalelor
 • triangle
 • Consum redus
 • triangle
 • Garantie foarte mare, 20 de ani
 • triangle
 • Durabilitate mare in timp
 • triangle
 • Montaj usor

Inginerii specializati in practicile zootehniei moderne stiu cat de important este ca animalele sa beneficieze de conditii de crestere cat mai bune.

Pentru a se maturiza in bune conditii si cat mai repede, purceii au nevoie de un nivel asigurat de caldura corporala catre exterior si nici prin contactul cu podeaua acestia sa nu simta diferenta de caldura.

Zootehnie
Zootehnie
Fermele moderne au nevoie de un control eficient al temperaturii.

FERMELE MODERNE AU NEVOIE DE UN CONTROL EFICIENT AL TEMPERATURII.

In boxele de maternitate, purceilor proaspat fatati este necesar sa li se asigure temperaturi intre 30C - 40C. In boxele de tineret purceii au si acolo nevoie de temperaturi la nivelul patului cald de 20C - 30C functie de varsta.

Solutiile AMASS sunt solutii care pot personaliza automatizarea in functie de ciclul de crestere a porcilor, stabilit de medicul veterinar si impartirea boxelor. Astfel se obtine un consum minim pastrandu-se si avantajul unor temperatri diferentiate in functie de varsta purceilor.

O TEMPERATURA POTRIVITA REDUCE GRADUL DE IMBOLNAVIRE IN FERMELE AVICOLE.

In fermele agricole starea sanatatii pasarilor depinde, printre altele, si de temperatura pardoselii. Incalzirea podelei reduce gradul de imbolnavire in fermele avicole Solutia ideala pe care o au la indemana fermele avicole este montarea unui sistem de incalzire prin pardoseala cu cabluri electrice de incalzire AMScable.

In plus, prin uscarea rapida a dejectiilor animalelor, se obtine de fapt curatarea podelei usor si rapid, care este o actiune imperios necesara la inlocuirea loturilor de pui proaspat eclozati.

O temperatura potrivita reduce gradul de imbolnavire in fermele avicole
Asigura un mediu uscat si curat in ferma

ASIGURA UN MEDIU USCAT SI CURAT IN FERMA

Prin uniformizarea temperaturii la nivelul podelei, fara a incalzi intreaga cladire, se va reduce considerabil consumul de energie, ceea ce isi doreste fiecare fermier.

Printre avantaje se numara si asigurarea unui mediu mai curat si mai uscat pentru pui, ceea ce s-a dovedit ca influenteaza considerabil sanatatea puilor si elimina obiceiul acestora de a se ciuguli reciproc. Toti acestia reprezinta elemente care sunt importante pentru reducerea gradului de imbolnavire, ceea ce isi doreste fiecare fermier.

ALEGEREA PRODUSULUI PENTRU INCALZIRE IN PARDOSEALA IN FERME:

Recomandam utilizarea cablurilor sau covoraselor incalzitoare AMSflex / AMSmat.

Pot fi utilizate mai multe tipuri de termostate electronice AMStemp, conectate la un senzor cu fir montat in podea.

Termostatul AMStemp 330 este proiectat pentru montarea pe sina DIN, iar AMStemp 610 este rezistent la umezeala (gradul de protectie IP 44) si poate fi montat in medii umede.

Frecvent, este potrivita instalarea unui termostat in fiecare incapere sau grup mic de incaperi, pentru controlul individual al temperaturii.

Alegerea produsului pentru incalzire in pardoseala in ferme
zootehnie
zootehnie
zootehnie
zootehnie
zootehnie
zootehnie
Garantie 20 ani! Fabricat in Danemarca!
consultant ce spun clientii montam in toata tara calculeaza-ti consumul cere-ne o cotatie de pret
Lucrari de referinta

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2024 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »